• Standaard header

  ​1e Groepsworkout GRATIS voor jou en een vriend/vriendin!

Nieuws

gezond speculaas

Gezonde versie van Gevulde Speculaas

We geven je dit keer een leuk recept om zelf eens gevulde speculaas te maken, maar dan nèt even anders...

Lees meer
app continue verbeterd

Onze HealthCoachPlus app wordt continue verbeterd

Achter de schermen wordt er continue gewerkt aan het verbeteren van onze app. Lees hier wat er de afgelopen maand is veranderd.

Lees meer
courgetti

Courgetti met vegaballetjes

Meatless Monday, Veggie Donderdag... Eet jij weleens vegetarisch? We helpen je graag op weg met dit vegetarische recept.

Lees meer
Frittata

Frittata met spinazie en tomaat

Frittata is een Italiaanse omelet. In dit recept combineer je de Italiaanse omelet spinazie, cherrytomaatjes en basilicum.

Lees meer
Tijdelijk bij HealthCoachPlus de Afval Race

Tijdelijk bij HealthCoachPlus de Afval Race

Wil jij Fitter & Slanker het najaar in? Start dan nu met de Afval Race bij HealthCoachplus & ga de uitdaging aan met Personal Group Training! Klik voor alle (start)informatie >>    

Lees meer
pittige garnalen

Recept: Pittige garnalen pakketjes

Ook bij warm weer is het belangrijk om een goed gevarieerde maaltijd op tafel zetten. Uiteraard helpen we je daar graag bij. Dit keer met een recept voor pittige garnalen pakketjes, te bereiden op de BBQ.

Lees meer
perfecte barbecue

Tips voor een perfecte barbecue

Het is mooi weer en dat nodigt uit om te barbecueën. Bij barbecueën rooster je vlees, vis, groente, fruit of vleesvervangers op een houtskool-, gas- of elektrische barbecue. In dit artikel vertellen wij hoe en wat.

Lees meer
sperziebonensalade

Heerlijk bij de barbecue: sperziebonensalade

Een salade is heerlijk bij de barbecue. Dit keer delen we het recept van een sperziebonensalade met je. En als er een restje overblijft, dan kun je die prima de volgende dag als lunch opeten.

Lees meer
Eerste deadlift clinic

Eerste beweeg clinic: deadlift

Maandag 9 juli jl was de eerste deadlift clinic. Een uur lang werd gewerkt aan het verbeteren en perfectioneren van deze techniek. Naast uitleg werd er vooral veel geoefend.

Lees meer
hardlopen blessures

Hardlopen en blessures

Hardlopen is een makkelijke manier om aan je conditie te werken, maar is helaas best blessuregevoelig. Goede techniek en gerichte training verkleinen de kans hierop.

Lees meer
welkom justin

Welkom in het team: Justin

Ik ben Justin, de nieuwe Personal Trainer in het team van HealthCoachPlus. Ik kijk er naar uit om met jou aan de slag te gaan!

Lees meer
groene pasta met zalm

Groene pasta met zalm

We helpen je graag om elke dag een goed gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Dit keer met een recept voor groene pasta met zalm.

Lees meer
welkom-kimberly

Welkom in het team: Kimberly

Graag stel ik mij even in het kort voor: Mijn naam is Kimberly van Eijk, 23 jaar en de nieuwe trainster bij HealthCoachPlus.

Lees meer
healthycarrotcake

Healthy carrot cake

Heb je zomaar zin om te bakken? Maak deze Healthy carrot cake! Heerlijk bij een kop koffie of thee en toch best verantwoord snoepen.

Lees meer
Waarom neem jij Personal Training?

Waarom neem jij Personal Training?

Een van onze cliënten aan het woord: Deze vraag wordt mij vaak gesteld. Afvallen of gezonder gaan leven is niet echt op mij van toepassing. Waarom begeef ik mij dan wel iedere week trouw naar de Trainingsstudio?

Lees meer
lentequiche

Recept voor lentequiche

Een quiche is een hartige open taart, meestal gemaakt met een zanddeegbodem van bloem, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren en room met diverse groenten, vlees of vis en kaas.

Lees meer
gezond aankomen

Gezond aankomen

Gezonde mensen met ondergewicht krijgen het advies om aan te komen, maar dat is vaak niet makkelijk. Op gewicht komen is een kwestie van geduld hebben. Hoe kun je je eetlust bevorderen?

Lees meer
leefstijl eigen hand

Jouw leefstijl in eigen hand

Met de app van HealthCoachPlus heb je jouw leefstijl in eigen hand! Het gebruik is handig, makkelijk en leuk. Lees hier de ervaring van een van onze gebruikers.

Lees meer
blij de move

Blij dat ik de move heb gemaakt!

60 worden, dat vond ik niet leuk. Misschien was het tijd en handig om wat fitter te worden. Ik had er regelmatig over nagedacht om een Personal Trainer in de hand te nemen. Now or never!

Lees meer
De beste versie van jezelf

Start het nieuwe jaar goed bij HealthCoachPlus

Start 2018 goed bij HealthCoachPlus met de beste versie van jezelf!  Klik hier voor alle startinformatie! 

Lees meer
update app

Update HealthCoachPlus app

We houden toch allemaal van nieuwe dingen? Zeker wanneer het een gratis app update is! Lees hier wat er aan onze app is veranderd.

Lees meer
feestdagen overleven

Hoe overleef je de feestdagen

December is een maand vol feestelijke momenten: kerstdiner met familie, eindejaarsetentje met de zaak en dan in januari weer de nieuwjaarsborrel. Wij geven je tips om beter om te gaan met al deze verleidingen.

Lees meer
welkom gerald

Welkom in het team: Gerald Crama

Als personal trainer vind ik het belangrijk om de klant goed te laten bewegen en te zorgen dat hij goed gemotiveerd is.

Lees meer
fit gezond genieten

Ik voel me fit, gezond en geniet van de lekkere dingen

In een open, fijn en toch ook wel pittig eerste intake gesprek heeft HealthCoachPlus mij laten inzien dat ik nog steeds alles kan eten maar wel met mate en gevarieerd.

Lees meer
Uitbreiding PGT

Uitbreiding lesrooster Personal Group Training

Vanaf 1 november wordt de IMPACT training toegevoegd aan ons Personal Group Training lesrooster. Daarnaast wordt ook de Muscle Mania een extra keer aangeboden.

Lees meer
energierepen

Maak vanaf nu je eigen energierepen

Een verantwoord tussendoortje Deze reep bestaat (met de onderstaande verhoudingen) voor 49% uit Koolhydraten, 7,3% Eiwitten en 43% uit vetten en bevat 131 kcal Ingrediënten voor 10 repen van 40 gram per stuk: 150 gr dadels 50 gr haze...

Lees meer
welkom bas

Welkom in het team: Bas Hubertus

Persoonlijke aandacht is waar het om draait. Mijn doel is je na iedere training met meer energie de deur uit te laten gaan dan waarmee je binnen kwam!

Lees meer
Zoveel resultaat

Zoveel resultaat had ik van tevoren nooit durven dromen!

Dat ik door het sporten, voedingsadvies en ook de mentale begeleiding zoveel resultaat heb kunnen boeken, had ik van te voren nooit durven dromen.

Lees meer
arlin

Welkom in het team: Arlin Lagendijk

Bij HealthCoachPlus zijn we altijd op zoek naar enthousiaste zelfstandig werkende Personal Trainers. We hebben er weer een gevonden: Arlin komt ons team versterken. Wij wensen hem veel succes!

Lees meer
back on track 2017

Back on Track

Boek bij ons Personal Training en behaal gegarandeerd je gewenste resultaat! Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met zo’n hoog cijfer. Wil je echt weer back on track komen, meld je dan nu aan!

Lees meer
doelen bereikt

Al mijn doelen bereikt!

Badminton is mijn sport die ik al vanaf m’n tiende jaar met veel plezier speel. In de afgelopen 35 jaar ging dat helaas ook gepaard met veel rugblessures. In het najaar 2014 werd ik geopereerd aan een hernia. Binnen enkele maanden kon weer de &lsq...

Lees meer
overeten

Overeten, je kunt het beter voorkomen

Een 'all you can eat' buffet in je hotel, een gezellige bbq met vrienden, een lange zomeravond met diverse hapjes en drankjes. We geven je een paar tips, zodat je kunt blijven genieten zonder je te overeten.

Lees meer
Muscle Mania

Nieuwe Personal Group Training: Muscle Mania

HealthCoachPlus heeft een nieuwe Personal Group Training: Muscle Mania! Op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur kun je tijdens deze training je spieren eens goed aan het werk zetten.

Lees meer
eigen gezondheid

Verantwoordelijk voor mijn eigen gezondheid

Door diverse programma’s op TV realiseerde ik me dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen gezondheid. Toen besloot ik contact op te nemen met HealthCoachPlus.

Lees meer
healthier and more active

20 kg lighter, much healthier and more active

It started as a typical New Year’s resolution – I wanted to lose weight. After giving it a bit more thought I concluded that I need a lifestyle change, so I decided to contact HealthCoachPlus.

Lees meer
Moeten

Het 'ik moet' virus

Zonder dat je het zelf door hebt, zeg je misschien vaak: 'ik moet'. Waarom moeten we zo veel van onszelf en hoe leer je accepteren?

Lees meer
Zomerse groentesalade

Zomerse groentesalade

De zomervakantie is begonnen, dus geven we je een recept voor een heerlijke zomerse groentesalade!

Lees meer
kalkoen hamburger

Kalkoen hamburgers van de BBQ

Het barbecue seizoen is weer begonnen, dus geven we je een recept voor heerlijke kalkoenburgers!

Lees meer
doel ruim behaald

Mijn doel is ruim behaald

Personal Training en Voedingsadvies van HealthCoachPlus is mij, als hartpatiënt, heel erg goed bevallen! Het doel dat wij voor ogen hadden, is ruim naar tevredenheid behaald.

Lees meer
voedingsadvies wens uitgekomen

Door voedingsadvies van HealthCoachPlus is mijn wens uitgekomen

Ik had de wens om een flink aantal kilo's kwijt te raken, maar dat lukte slechts langzaam. Dat veranderde nadat ik contact op heb genomen met HealthCoachPlus!

Lees meer
1 week GRATIS Personal Group Training in april!

1 week GRATIS Personal Group Training in april!

HealthCoachPlus biedt verschillende Personal Group Trainingen aan, zowel indoor als outdoor. Profiteer in april van 1 week GRATIS Personal Group Training!

Lees meer
Kom langs bij onze nieuwe Trainingsstudio!

Kom langs bij onze nieuwe Trainingsstudio!

Op 22 januari 2017 heeft HealthCoachPlus een nieuwe Trainingsstudio geopend. Profiteer nu van onze Introductiedeal!

Lees meer
HealthCoachPlus heeft een nieuwe site!

HealthCoachPlus heeft een nieuwe site!

Zo kunnen wij jou nog beter van dienst zijn om jouw doelen samen te behalen met behulp van Personal Training!

Lees meer

Contact

Bezoekadres HealthCoachPlus Trainingsstudio
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk


Gezonde versie van Gevulde Speculaas

Gezonde versie van Gevulde Speculaas

Geplaatst op: 2018-11-03

We geven je dit keer een leuk recept om zelf eens gevulde speculaas te maken, maar dan nèt even anders...

Lees meer Meer nieuws
Onze HealthCoachPlus app wordt continue verbeterd

Onze HealthCoachPlus app wordt continue verbeterd

Geplaatst op: 2018-11-03

Achter de schermen wordt er continue gewerkt aan het verbeteren van onze app. Lees hier wat er de afgelopen maand is veranderd.

Lees meer Meer nieuws
 • Bij HealthCoachPlus krijg ik alle nodige aandacht om mijn persoonlijke doelen te behalen

  Aurelija
 • I was a couch potato all my life and I discovered that weight training is great for me, that I like it much more than cardio.

  Teodora
 • De maandag erop stond ik in mijn sportschoenen klaar voor mijn eerste training. Negen maanden later was ik 25 kilo lichter

  Dietha
 • HealthCoachPlus is mijn “life changer” gebleken. De eerste 20 kilo zijn eraf, ik kijk nu al uit naar de volgende successen!

  Raffaella
 • Blij dat ik de move heb gemaakt!

  Mandy
 • Met een nieuw voedingspatroon en begeleiding met sporten ben ik in een paar maanden tijd 7 kilo aangekomen.

  Daniel
 • Mijn goede voornemen: Afvallen! Ik had niet verwacht dat ik zo snel al zoveel resultaat zou boeken.

  Patrick
 • HealthCoachPlus the place to be!

  Mirjam
 • Door Personal Group Training ben ik weer de beste versie van mijzelf

  Nally
 • Ik had mezelf een doel gesteld en heb het echt gehaald!

  Danielle
 • Het geeft een kick om vooruitgang te zien!

  Petra
 • Ik zit nu onwijs lekker in mijn vel en vind het cijfertje op de weegschaal alles behalve belangrijk.

  Silvania
 • Zoveel resultaat had ik van tevoren nooit durven dromen!

  Rebekka
 • I've lost 13Kg, but better then losing weight is the fact that I'm having another and better life style!

  Ana Carolina
 • Excellent coaching on technique, work hard, but always safe!

  Rob
 • Na deskundige en enthousiaste begeleiding heb ik alle doelen bereikt

  Remon
 • Ik heb ruim 8 maanden met Robert van HealthCoachPlus gewerkt en het heeft mij veel opgeleverd.

  Niels
 • Sinds ik bij HealthCoachPlus train ben ik een stuk sterker en fitter geworden.

  Karen
 • Na een half jaar was ik ruim 18 kg lichter, mijn spiermassa is vooruit gegaan en ik voel me daardoor zelfverzekerder & fitter!

  Bianca
 • Maar met afvallen alleen ben je er natuurlijk niet. Dan komt de grootste uitdaging: op dit gezonde gewicht blijven!

  Irene
 • Voorlopig ga ik door met trainen en kan na 35 jaar zeggen dat ik over mijn ‘sportvrees’ heen ben!

  Liekie
 • Het waren 24 leuke, gezellige sessies, met soms ook het nodige gemopper van mijn kant; het resultaat is zeker positief!

  Sandra
 • Do I have any complaints? Yes, just one: my old clothes do not fit anymore!

  Agnieszka
 • Dankzij de motivatie & gedrevenheid van Robert heb ik deze resultaten behaald en is mijn vakantie net even wat leuker geworden

  Ron
 • Inspirational, professional, reliable and entertaining - what more do you need from a personal trainer?

  Robin
 • Ik ben in een jaar tijd bijna 10 kilo ben afgevallen!

  Arnoud
 • Now I have more energy, smaller clothes and I feel stronger and healthier than I have done for a very long time!

  Dawn
 • Personal Training en Voedingsadvies van HealthCoachPlus is mij, als hartpatiënt, heel erg goed bevallen!

  Maikel
Aurelija Teodora Dietha Raffaella Mandy Daniel Patrick Mirjam Nally Danielle Petra Silvania Rebekka Ana Carolina Rob Remon Niels Karen Bianca Irene Liekie Sandra Agnieszka Ron Robin Arnoud Dawn Maikel